جدول استاندارد عسل
ردیف ویژگیها حدود قابل قبول %

1

قندهای احیاء کننده حداقل 65
2 ساکاروز حداکثر 5
3 عسل مصنوعی و گلوکز تجاری منفی
4 pH حداقل 5/3
5 اسیدیته (میلی اکی والان در 1 گرم) حداکثر 40
6 فعالیت دیاستازی عسل حداقل 3
7 نسبت فروکتوز به گلوکز حداقل 9/0
8 مواد معدنی(خاکستر عسل) حداکثر 6/0
9 هیدروکسی متیل فورفورال(HMF) از حد مجاز نباید تجاوز کند
10 مواد جامد غیر محلول در عسل حداکثر 1/0
11 باقیمانده سموم از حد مجاز نباید تجاوز کند