عسل، انرژی و ایمنی بدن را تقویت می‌کند


ورزشکاران یونان باستان برای اینکه همواره انرژی و کارآیی خود را در طول مسابقات المپیک در سطح بالایی نگه دارند و عملکرد قوی داشته باشند، عسل می‌خوردند؛ چون عسل حاوی دو قند گلوکز و فروکتوز است که هر دو منابع خوب و شناخته شده‌ای برای تولید گلوکوژن در کبد هستند.

 

اکنون متخصصان تغذیه تاکید دارند که مصرف یک قاشق غذاخوری عسل فرآوری نشده پیش از خوابیدن می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کند. بعلاوه عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باکتریالی می‌تواند به ترمیم بافت‌ها و شفای زخم کمک کند.

 

به گزارش روزنامه دیلی میل، سرماخوردگی بر اثر ویروس‌ها ایجاد می‌شود و عسل خاصیت ضدویروسی طبیعی دارد. به گفته متخصصان کالج پزشکی پنسیلوانیا در آمریکا، یک قاشق عسل راه‌کاری مناسب برای مقابله با سرماخوردگی است.

 

عسل همچنین از باکتری‌های مفید داخل روده‌ها حمایت می‌کند و برای کمک به فرآیند هضم و بهبود سندرم روده تحریک پذیر مفید است.

 

در مطالعات قبلی نیز متخصصان گوارش توصیه کرده‌اند که برای بهبود زخم‌های گوارشی، مصرف دو قاشق چایخوری عسل سه نوبت در روز واقعا موثر است.