جایگزین کردن عسل به جای شکر در پخت کیک
همیشه خانم ها به فکر این هستند که در شیرینی پزی عسل را جایگزین شکر کنند. عسل شیرین کننده مفیدی به حساب می آید در حالی که شکر تصفیه شده علاوه بر مضر بودن، باعث چاقی نیز می شود. عسل علاوه بر کنترل میزان قندخون، سرشار از ویتامین و ماده معدنی است و باعث نرم تر شدن شیرینی می شود. در این مطلب به نقل از سایت «Food» به نحوه جایگزین کردن عسل به جای شکر در پخت کیک و مافین می پردازیم.
* مهم است بدانید هنگام جایگزین کردن عسل به جای شکر باید میزان آن کمتر از مقدار شکر باشد؛ زیرا عسل طعم شیرین تری دارد. * از آن جا که عسل مایع است از مواد مایع موجود در دستور پخت کم کنید. * برای خنثی کردن اسیدیته عسل، به ازای هر یک پیمانه عسل کمی جوش شیرین اضافه کنید.* با جایگزین کردن عسل به جای شکر، شیرینی یا کیک زودتر طلایی می شود، درجه حرارت فر را تا حداقل ۱۲ سانتی گراد کاهش دهید