مشاهدات بالینی نشان داده که اگر بیماری زیر نظر پزشک به درمان بپردازد و ویتامین های ساختگی را با غذایی که در اصل از فرآورده های طبیعی تهیه شده تغذیه کند ویتامین هایی مزبور بهتر جذب می شوند از این نظر عسل که غنی شده از ویتامین به صورت فرآورده غذایی بسیار پر ارزش در خواهد آمد . این نوع عسل رامعمولا با مخلوط کردن ساده عسل و ویتامین ها می سازند که طرز تهیه یک نمونه از آن به شرح زیر است :

1 – عسل خالص 100 گرم 2 – ویتامین A 13200 واحد بین المللی (lu)

3 – ویتامین B1 – 8 گرم 4 - ویتامین B2 – 8 میلی گرم 

5 – ویتامین C - 300 میلی گرم 6 - ویتامین pp – 60 میلی گرم 

7- نمک های کلسیم - 300 میلی گرم 

ارزش غذایی این عسل برای بدن انسان قابل ملاحظه است و تغذیه 25 گرم ( یک قاشق مربا خوری ) آن در روز کافی است .