عسل اسدی

asadi honey

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۳ ثبت شده است

توصیه‌ها

توصیه‌ها

عسل اسدی

عسل بر حسب این که متعلق به کدام منطقه و کدام گل باشد رنگش متفاوت است. به طورکلی عسل طبیعی تقریبا از بی‌رنگ، زرد نخودی تا قهوه‌ای تیره متغییر است. عسل‌های روشن طعم ملایم و عسل‌های تیره طعم تند دارند.

ادامه مطلب...
۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
ذبیح اله اسدی

ته‌نشین شدن عسل

شکرک زدن وته‌نشین شدن عسل اصلا به معنای تقلبی بودن آن نیست
 
شهدهایی که عسل می‌شود
این روزها اکثر زنبورهای عسل در حال شهدگیری از گل‌های بهاری یا مواد قندی گیاهان و درختان هستند. شهد مکیده شده را پس از افزودن انواع آنزیم‌ها و انجام چند کنش شیمیایی تبدیل به مایعی خوشبو و نیروزا به نام عسل می‌کنند و آن را در قاب‌های چندوجهی موم اندود شده خود ذخیره می‌کنند
ادامه مطلب...
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
ذبیح اله اسدی