آنالیز استاندارد عسل طبیعی


شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک ازمایشگاه کنترل کیفی محصول بدهید تا شما را از طبیعی بودن عسل مطمئن کند.
در صورت طبیعی بودن عسل باید جواب ازمایش به صورت زیر باشد
ساکاروز …………زیر ۵ درصد. ساکاروز هر چه از ۵ کمتر باشد عسل مرغوبتر است
قندهای آلی………..بالای ۶۵ درصد
نسبت فروکتوز به گلوکز…………بالای ۰٫۹ درصد
دیاستاز………………مثبت
نشاسته……………منفی
مواد خارجی……….منفی
عسل مصنوعی و گلوکز تجاری………..منفی
رطوبت زیر ۲۰درصد.
ph حداقل ۴
اسیدیته حداکثر ۴۰
هیدروکسی میتیل فورفورال حداکثر ۸۰

قندهای احیا کننده ٬ PH ٬نسبت فروکتوز به گلوکز٬هر چه بیشتر باشد عسل مرغوبتر

وساکاروز واسیدیته وهیدروکسی میتل فوروفورال و رطوبت هر چه درعسل

کمتر باشد عسل مرغوبتر است