مواد اولیه :

عسل

یخ

آب لیمو ( بهتره لیموی تازه رو آب بگیریم. )

طرز تهیه :

اول عسل رو توی آب گرم حل می کنیم. سپس آب لیمو رو توش می ریزیم و می ذاریم توی یخچال که خنک بشه. بعد موقع سرو، چند قطعه یخ توش می ریزیم.

شربت عسل :

برای همه ماها پیش میاد وقتی که سرما می خوریم، خیلی احساس بی رمقی می کنیم. یکی از راههایی که به ما کمک می کنه در زمان سرماخوردگی بتونیم توان کافی داشته باشیم، استفاده از این شربته. این شربت، در واقع همون لیموناده که به صورت گرم خورده می شه. در زمان سرماخوردگی روزانه چهار پنج بار از این شربت درست کرده و میل نمایید.

نکته :

هیچ وقت به آب خیلی داغ، عسل اضافه نکنید. چون حالت اسیدی پیدا می کنه. اجازه بدید قدری ولرم بشه، بعد عسل رو بریزید.

نوش جان ؛ گوارای وجود !